18-06-06

Neven en nichtjes

De neven en de nichtjes,da zijn de kinderen van Geert zijn broers en zussen die zijn sinds gisteren ook op de hoogte gebracht van onze plannen. We konden er weer niet overzwijgen, en zonet hebben we hen via een mailtje ook onze webblog bekend gemaakt. Die zullen da wel lezen, de jeugd he.

Veerle, de oudste dochter van broer Michel heeft belooft dat ze de kleedjes van haar kindjes al gaat bijhouden. Tof dat te horen en belofte maakt schuld. Veerle is namelijk onlangs bevallen van haar tweede kindje.

Els de jongste dochter van zus Marie - Claire gaat ook haar steentje bijdragen. Als bijna afgestudeerde logopediste kunnen we haar diensten misschien wel nodig hebben. Stel dat als wij ons kindje in de Filippijnen of China gaan afhalen en het alleen maar de taal van ginder spreekt, zal het niet gemakkelijk zijn om onze kleinste aanwinst de rrrrrrrrrr en de lllllll te leren uitspreken.

Allee neven en nichtjes wij vonden het gisteren op het feest geweldig dat jullie zo enthousiast waren.

08:10 Gepost door Geert en Inge | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

alvast veel succes! en hopelijk vlot die hele rompslomp!

Gepost door: jeronimo | 18-06-06

we 'verwachten' met jullie mee Awel, da was een goed gedacht om iedereen op deze manier op de hoogte te houden. En zijt maar zeker dat wij samen met jullie ook zullen uitkijken naar dat grote moment, wanneer jullie een nieuw 'vanmoereken' naar huis meebrengen. 't Zal natuurlijk ni voor direkt zijn en er zal heel wat geduld aan vooraf gaan, maar ik ben er 200% zeker van dat het de moeite waard zal zijn... Bij deze willen wij jullie dan ook heel veel succes toewensen tijdens deze blijde verwachting en als we met iets kunnen helpen, ... laat het ons dan weten. Vele groetjes vanwege de familie VdB.

Gepost door: Veerle en co | 18-06-06

De commentaren zijn gesloten.