02-07-06

Een familiefeestje

Gisteren zijn we naar een familiefeest geweest. Nonkel Gaston (Tonneken) heeft zijn pensioen gevierd. Het feest heeft geduurd tot in de vroege uurtjes. Er waren  tal van mensen van Inge's familie die ons verhaal al vernomen hadden van ons oma en dus moesten we gisteren toch nog wat meer uitleg geven.

We vinden het wel leuk om er te kunnen over praten, zo gaat de wachttijd van 2 jaar of langer misschien wat sneller voorbij.

Het enthousiasme bij iedereen is echt heel groot en dat geeft ons dan ook weer zoveel moed  om dit huzarenstukje tot een goed einde te brengen.

Volgende week trekken we voor het eerst op bezoek bij adoptieouders die alle stappen al eens hebben doorgemaakt en ondertussn genieten van hun kindje.

We hopen dat iedereen ons verhaal via deze weg wil volgen,en we zouden het echt op prijs stellen als ze hun bevindingen hier op onze blog achterlaten. Wanneer we nieuws hebben gaan we vanaf nu iedereen een mailtje sturen en verwijzen naar de blog.......

12:17 Gepost door Geert en Inge | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

HI .x Heej ik ben dus is langsgekomen :) en ik wens jullie nog veel succes in jullie verdere leven ;) !

Gepost door: Adel | 02-07-06

Haai Hej hej, ik vind het echt een heel goed idee om een kindje te adopteren. Ik hoop dat de procedure vlotjes verloopt en dat alles heel spoedig in orde komt. Veel succes!!

Gepost door: Antoon | 02-07-06

veel succes Hé Inge en Geert

Vandaag ben ik voor de eerste keer op jullie site rond adoptie terechtgekomen.
Ik heb alles gelezen. Ik vind het fantastisch wat jullie gaan doen.
Vanaf nu zal ik alles op de voet volgen.
Ik hoop dat jullie wens zeker in vervulling mag komen en dat we er snel een neefje of nichtje bij zullen hebben.

Nog veel succes en tot binnekort.

Veerle en Kris.

Gepost door: veerle bronselaer | 03-07-06

De commentaren zijn gesloten.