04-07-06

Op bezoek bij Anali(ke)

Maandag zijn we op bezoek geweest bij Anali(ke). Het dochtertje van Joost en Marijke. Het meisje vertelde ons zelf dat ze uit China komt. Op haar nu 4 - jarige leeftijd vertelde ze nog over haar broertjes en zusjes, haar Chinese mama en Chinese papa. Toen ze even later haar bedje in moest kwam ze ons beiden spontaan een zoentje geven. En ja hoor, dat doet wat met een mens, het sterkt ons om door te zetten.

Joost en Marijke vertelden ons uitvoerig over hun ervaringen in de hele adoptieprocedure,die voor hen zo maar even 3,5 jaar had geduurd. We kregen ook een uitvoerig reisverslag van hun trip naar China, leuk geïllustreerd met foto's.

De geweldige ouders beslisten reeds een tijdje geleden om een tweede kindje te adopteren. Waarschijnlijk reizen ze in september 2006 terug af naar China. Langs deze weg wensen wij hen in ieder geval veel succes toe.

Komende zaterdag gaan we op bezoek Bij Tony en Hilde die een zoontje uit de Filipijnen hebben. Zo krijgen we weer nuttige informatie,we willen ons op het mooie wat gaat komen, zo goed mogelijk voorbereiden.

19:46 Gepost door Geert en Inge | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Heykes Wat fijn dat jullie mijn blogje bezochten. Hoe tekst op foto's krijgen? Normaal gezien als je windows hebt, zit daar standaard 'paint' in, daar kun je al heel wat mee doen. Ook met gifworks kun je tekstjes op foto zetten (www.gifworks.com).
Nog een fijne woensdagavond jullie toegewenst.
Groetjes,
Nicky

Gepost door: Onthaalmoeke Nicky | 05-07-06

foto op blog Beste,

Heel fijn dat jullie mijn blog bezochten. Om foto's op je blog te krijgen mogen ze niet te zwaar zijn. Je moet ze eigenlijk eerst comprimeren.
Hoe? Ga naar Mijn documenten, naar afbeelding en open je map. Open nu je foto. (indien je de ware grootte wil behouden , kopieer hem eerst) Klik nu bovenaan op afbeelding, dan zie je afbeelding comprimeren. Klik daar op. In de rechterkolom zie je nu comprimeren voor webpagina's, vink dit aan en daarna ok. Nu alles sluiten en opslaan.
Open nu je blog. Ga eerst naar setting en klik bij punt 6 geavanceerd aan en wijzigingen bewaren. Ga nu naar posten, dan zie je bij punt 2 inhoud van het bericht een geel vierkantje met een berg en een zonnetje. Klik dit aan. Dan verschijnt een nieuw venster. Klik op bladeren. Ga naar mijn afbeeldingen en zoek de foto. Klik op de foto en openen. Klik nu bevestigen en na een klein beetje geduld verschijnt de foto in je bericht.

Veel succes en hopelijk lukt het!
Ook veel geluk met jullie kindje, heb zelf een zeer zware bevalling gehad 8 jaar geleden, alles ging aan een zijden draadje voor mij en de baby. Op het einde een spoedoperatie. Er is nooit een tweede gekomen, maar ik ben heel gelukkig. Het is niet altijd koek en ei, maar een kind is het mooiste wat er bestaat. Geef zelf heel veel liefde , je krijgt er veel voor terug. Ook in mijn klas is dit zo. Het gaat jullie goed!!! Veel geluk.
Groetjes, Nancy

Gepost door: Nancy Traen | 08-07-06

De commentaren zijn gesloten.