09-07-06

Op bezoek bij Tony, Hilde en Thibaut

Vandaag waren we te gast bij Tony en Hilde. Zij hebben 6 jaar terug een zoontje uit de Filipijnen geadopteerd, Thibaut.

Bij aankomst werd ons een glaasje champagne aangeboden en toostten we op een positief adoptieverloop. Wij hebben ons verhaal gedaan, over hoe we tot de beslissing gekomen zijn om eveneens een kindje te adopteren.

Tony en Hilde hebben ons hun verhaal verteld en heel wat foto's getoond over hun adoptie van Thibaut en de reis naar de Filipijnen. Zij hebben ons heel wat informatie verstrekt ivm het levensverhaal dat je moet schrijven, de vragen die aan bod komen bij het maatschappelijk onderzoek, enz...

Even later werden we cullinair verwend met een barbecue.  We hebben nog wat verder gepraat over onze familiebanden, de reacties die we tot nu toe gekregen hebben, zelfs de militaire loopbaan van Tony en Geert kwamen aan bod.

We hebben vandaag dus kennis gemaakt met enthousiaste ouders, wiens harten overlopen van geluk en blijdschap.

Zij hebben ons ook veel succes toegewenst met onze adoptieprocedure en hopen met ons mee, op een positieve afloop.

00:05 Gepost door Geert en Inge in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

hello fijn dat je een bezoekje aan weblogje bracht ivm mijn adoptietocht. ja, jullie kunnen zeker eens met me afspreken. Na 10 augustus past het voor mij. Tot binnenkort?

Gepost door: Christine | 10-07-06

eindelijk... we volgen het hier al een tijdje, maar nu pas laten we hier iets weten. We duimen in elk geval dat het allemaal snel in orde komt en dat jullie snel met zijn drietjes op bezoek kunnen komen in ons nieuwe huisje ;-).
j&a

Gepost door: johan & ann | 09-08-06

van een verrassing gesproken Wel Inge & geert dat is nu eens een grote verrassing, tevens vindt ik het een fantastisch blog en we wensen jullie veel en snel succes met jullie adoptie "girl" groetjes

Gepost door: trienpont hubert | 22-08-06

De commentaren zijn gesloten.