15-07-06

Isabelle komt naar Zaventem.

Nadat we eerder de familie en vrienden van onze plannen hadden op de hoogte gebracht, zijn nu onze buren aan de beurt. We wonen hier in een mooie sociale woonwijk in het landelijke Lebbeke, een dorpje dichtbij Dendermonde en op de grens van Oost-Vlaanderen en Vlaams - Brabant.

Gunther en Isabelle, hun 2 kindjes Iljen en Birthe zijn onze naaste buren. Op een zonnig moment terwijl we met elkaar aan de klap waren hebben we dus onze plannen bekend gemaakt. Alweer met vol enthousiasme ontvangen, Isabelle heeft ons zelfs nu al beloofd dat ze ons zal komen verwelkomen in Zaventem als we met ons droomkindje hier gaan arriveren. Dat is echt leuk om dat al te mogen horen, en stiekem hopen we wel dat ze daar niet alleen gaat staan. De andere buren waaronder zeker Maria gaan we in de komende dagen ook nog wel het goede nieuws vertellen.

Ook al zal het nog lang duren eer onze familie wat groter is geworden, zijn we al druk bezig met de voorbereidingen. Stilaan moeten we nog wat verbouwen in het huis en een mooie kamer klaar maken......

 

17:07 Gepost door Geert en Inge in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

spannende momenten... Een warm welkom toegewenst!

Paul

Gepost door: Paul | 15-07-06

hou ons op de hoogte Geert en Inge als ook van onze kant veel succes gewenst! Wij hopen dat er jullie niet te veel hinderpalen te wachten staan en dat alles zo vlot mogelijk mag verlopen.
Ik zie onze kleine spruitjes al samen in onze tuin ravotten!
Hou ons op de hoogte!
Jullie meelevende buren.

Gepost door: isabelle | 15-07-06

Succes! Hoi, ik kwam toevallig langs op jullie blog. Wij hebben een bio. zoontje van 6 en een Chinese dochter van 4. Op dit moment wachten we op ons maatschappelijk onderzoek voor een brusje. Jammer genoeg moeten we daar nu tot minstens eind oktober op wachten wegens enorme wachttijden. Veel succes in jullie procedure.
Groetjes,
Joke (uit Aalst)

Gepost door: Joke | 17-07-06

De commentaren zijn gesloten.