23-07-06

Filipijnse schoolmakker na meer dan 15 jaar terug gezien.

Sinds onze adoptieplannen is Geert op zoek naar zijn Filipijnse schoolmakker. Ze werkten jarenlang samen in de traiteurszaak van Efren's schoonbroer Ludovic. Enkele weken geleden waren we al eens langs geweest in Mechelen, maar stelden we vast dat de zaak niet meer bestond. Na enkele weken zoekwerk hebben we Efren, inmiddels gehuwd  en gelukkige papa van  2 zoontjes, teruggevonden. Op het onverwachts klopten we bij hem aan deze namiddag. Geert herkende Efren nier meer, andersom echter wel. We werden met open armen ontvangen en hebben zeker 2 uur met elkaar zitten babbelen, met een lekker fris wijntje bij de hand. Vele herinneringen van vroeger werden dan ook weer opgehaald.

We maakten eveneens kennis met zijn echtgenote, zijn 2 zoontjes en nog een inwonende neef. We hebben dan ook meteen afgesproken om volgende maand bij een etentje nog eens af te spreken om wat meer herinneringen op te halen.

Toen we Efren vertelden over onze adoptieplannen, en we mogelijk voor een Filipijns kindje gaan kiezen, was hij direct bereid om ons hierbij te helpen indien dit zou nodig blijken. Onze landkeuze staat echter nog niet voor de volle 100% vast, het wordt China of de Filipijnen.

19:53 Gepost door Geert en Inge | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

:-) Bedankt, maar ik ga nog een beetje wachten, ik ben nog net geen 16 hé! ;-) Maar dit verhaal ga ik toch volgen! :-)

Gepost door: FairYtaleGirL | 26-07-06

bedankt voor je mailtje hallo,

hier vanuit het verre spanje.

we gaan zeker contact houden,zogauw ik thuis ben mail ik terug

Gepost door: adoptienano | 28-07-06

Proficiat Gefeliciteerd met jullie adoptieplannen. We komen zeker nog eens terug om te zien hoe het evolueert. Wij zijn net gestart met de procedure voor een zusje, dus het wordt bij ons ook weer spannend. We zullen jullie linken, is dat OK? Groetjes van ons drieën

Gepost door: Yuxia & co | 05-08-06

De commentaren zijn gesloten.