03-09-06

Op bezoek bij Yuxia

We brachten zaterdagavond een bezoek aan Yuxia. Ze is het dochtertje van Jan en Terry en werd geadopteerd vanuit China.We leerden deze mensen kennen via het internet. We werden heel vriendelijk ontvangen, en net voor we dinsdag onze voorbereiding bij Kind en Gezin zullen starten kregen we nog heel wat nuttige informatie over de hele adoptieprocedure.

Het gesprek ging over hun voorbereiding, hun ervaringen met adoptiecentrum " horizon" en hun belevenissen in China........ Hun medewerking aan een TV programma over adoptie op de VRT.

We werden tevens nog verwend op een lekkere maaltijd, waarvoor onze oprechte dank.

We kregen ook nog een aantal foto's te zien van hun reis naar China, daar kregen we bij momenten toch wel even kippevel bij. Ons gesprek ging later verder over de onthaalmoeder van Yuxia, onze eigen werkomgeving en hobby's. Uiteindelijk blijkt dat Jan's collega  een kennis is van Geert, wat is de wereld toch klein hé.

 Deze trotse ouders zijn dan ook nu begonnen met de procedure van een tweede kindje uit China, ze wachten vol ongeduld op het maatschappelijk onderzoek.

Langs deze weg willen we hen dan ook alle geluk toewensen in hun nieuwe procedure en hopen ook contact met elkaar te kunnen houden. Een tegenbezoek van hen is al afgesproken voor na ons voorbereidingsprogramma bij Kind en Gezin.

09:10 Gepost door Geert en Inge | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

veel inspiratie Wij vonden het erg leuk nog eens uitgebreid over ons adoptieavontuur te praten. Waar het hart van vol is... Over hopelijk niet al te lange tijd is er bij jullie evenveel leven in huis! De cursus is alvast de eerste stap. We willen jullie dan ook veel inspiratie toewensen en fijne ontmoetingen met andere lotgenoten. We houden de site in de gaten. Tot ziens! Groetjes van ons drietjes

Gepost door: Yuxia, Jan en Terry | 05-09-06

De commentaren zijn gesloten.