16-09-07

Dag van de adoptie.

Voor ons was het gisteren de eerse keer dat we de "DAG VAN  DE ADOPTIE" mochten meebeleven. Organisator VAG had het prachtige openluchtdomein van Bokrijk uitgekozen, en tevens waren de weergoden ons echt wel goedgezind.....

In het Dennenhof was het verzamelen geblazen, wij die met de trein waren gekomen arriveerden iets na tien uur, en meteen maakten we kennis met Els & Mario. We stonden versteld dat hun Ethiopische sibbling Semegn & Askale na enkele maanden al zo goed het Nederlands machtig waren. En die 2 maakten in de speeltuin echt wel wat plezier hoor, ravotten in het zand was hun favoriete spelletje. Wij vonden dat echt wel heel leuk.

Even later maakten we nog kennis met Kurt en Jirina, zij hopen snel naar Kazachstan te kunnen afreizen. Tof met jullie eens een babbel te hebben gemaakt, zeker vatbaar voor herhaling. Alain & Ilse hadden de kleine Semeon voor de eerste keer niet meegebracht en oma was de oppas van dienst. Wij vonden het jammer dat we die kleine boy eens niet hadden kunnen bewonderen. Een volgende keer dan maar......

En zo ging een zonnige dag verder. Jan & Terry met de lieve kleine Yuxia mogen we hier zeker niet vergeten. Yuxia wordt al een hele flinke meid. In speeltuin had ze dan ook heel wat plezier. De familie van Toon, Tuur en Miel kwamen we ook nog tegen, helaas kwam het niet tot een babbel, een volgende keer lukt dat zeker en vast.

Na de middag pauze zijn we nog naar 2 voordrachten geweest. Annick Lampo, jeugdpsychiater in het AZ VUB Brussel, sprak over het onderwerp: " Hoe belangrijk is het begin?" Later sprak Professor & adoptiemoeder Ann Buysse over het wetenschappelijk onderzoek van en naar adoptie toe. Ze deed trouwens een oproep naar vrijwillige medewerkers.

Deze leuke dag werd afgesloten met een spetterende slotshow van Kundabuffi. We hopen dat alle mama's en papa's samen met hun engeltjes veilig zijn  thuis geraakt en wij zeggen alvast tot een volgende keer.....

 

09:30 Gepost door Geert en Inge | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Babbel Ja hoor, die babbel hebben jullie zeker nog van ons tegoed (en wij van jullie haha). Heb achteraf nog ff uitgekeken naar jullie maar helaas niet meer gevonden. Volgende keer dus, afgesproken ?
Groetjes,
Greet

Gepost door: Greet | 16-09-07

leuk dat jullie het goed gesteld hebben , en veel mensen hebben ontmoet
jammer genoeg konden we niet aanwezig , hopelijk de volgende keer
en kunnen we misschien ook een babbel doen
trouwens nog dank voor de info hè
grtjs ilse

Gepost door: ilse en wim | 18-09-07

Fijn dat jullie ervan genoten!!!

Groetjes,
Nicole & co

Gepost door: François, Nicole, kinderen & Behonegn | 18-09-07

Leuk om te lezen! Heykes Inge en Geert!
Ook wij vonden het een leerrijke dag en leuk om 'nieuwe' mensen te leren kennen. Tevens hebben we adoptieouders van twee schattige kids kunnen spreken uit Kazachstan!
We wensen jullie nog heel veel succes met beslissen van jullie landenkeuze! Tot binnenkort!
Geert, veel succes in Berlijn!
Kurt en Jirina

Gepost door: Kurt en Jirina | 23-09-07

De commentaren zijn gesloten.