02-10-07

't Is beslist!!

Na zowel een bezoek te hebben gebracht aan Ray of Hope, en F.I.A.C. hebben we besloten om samen te werken met Ray of Hope. Onze keuze gaat naar een kindje uit Ethiopië, liefst tussen de leeftijd van 0 - 2 jaar, een geslachtsvoorkeur gaan we niet opgeven.

Ons geschiktheidsvonnis werd vandaag al doorgestuurd naar Kind en Gezin. Ze zullen dat daar morgenvroeg wel vinden in hun mailbox. Nu maar hopen dat we heel snel op "intake" kunnen.

Ondertussen bestelden we ons dit mooie fotoboek van het land waar ons droom zal geboren zijn.

ETHIOPIË, KRACHT EN KWETSBAARHEID toont de prachtige, onverwachte kanten van een fascinerend land.


Filip - van Finado - ontmoette schrijver Jos van Beurden, fotografen Arjan van Dijk en George Terberg tijdens een vlucht tussen Lalibela en Addis Abeba... toen ze in Ethiopië werkten aan dit boek!

Het is een uniek fotoboek geworden dat op 12 september 2007 ter gelegenheid van het Ethiopische Millenium aan het publiek werd voorgesteld.

De makers hebben Ethiopiërs geïnterviewd, ze brengen de natuurlijke en culturele rijkdom van het land in beeld, ze laten dromen zien, de kunst van het overleven, de volkeren, ... een echte ontdekkingsreis!

BIJ AANKOOP VAN DIT LUXE FOTOBOEK STEUNT
U PROJECTEN IN ETHIOPIË!
Je kan het aankopen bij Finado Ethiopië:
Prijs: 49,50€
Inclusief verzendingskosten: 57,00€

20:59 Gepost door Geert en Inge in Algemeen | Permalink | Commentaren (13) |  Facebook |

Commentaren

Kogel door de k... Heykes Inge en Geert!
Oef waarschijnlijk, de uiteindelijke moeilijke beslissing is gevallen... een definitieve keuze maken is soms moeilijk! Maar we wensen jullie een superfijne samenwerking toe met Ray of Hope! Dat ze jullie snel kunnen samenvoegen met jullie 'droom' die eindelijk werkelijkheid word!
Dikke proficiat! XXX

Gepost door: Kurt en Jirina | 02-10-07

Proficiat ... met die dikke knoop die jullie hebben doorgehakt ;-) ! Hopelijk valt de wachttijd wat mee en kunnen jullie snel aan dat kinderkamerke beginnen !
Groetjes,
Greet

Gepost door: Greet | 03-10-07

Proficiat Welkom op de wachtlijst!
Tanne&Co

Gepost door: Tania | 03-10-07

PROFICIAT proficiat met jullie keuze , hopelijk kunnen jullie vlug op intake
vele grtjs

Gepost door: ilse en wim | 04-10-07

waaawwww Dikke proficiat met jullie start bij ROH!!! En nu maar beginnen aftellen, we duimen dat het allemaal vlot verloopt!!!

Lieve groeten
Ingrid & Gino

Gepost door: Ingrid & Gino | 04-10-07

proficiat proficiat met jullie keuze ! nog veel succes.

Gepost door: ilse | 05-10-07

Proficiat !!! Proficiat met jullie beslissing !! Op naar de intake.
Ik heb dezelfde leeftijdscategorie opgegeven maar jullie gaan mij dan waarschijnlijk nog voorbijsteken omwille van de geslachtskeuze. Of misschien reizen we wel samen af, wie weet. Ik blijf jullie dus zeker wel volgen !
Groetjes
Marleen

Gepost door: Marleen & Bezua | 05-10-07

Succes! Jullie zullen ons dus bijna komen vergezellen op de wachtlijst van ROH. Nog bedankt voor de leuke reactie op onze blog en veel succes!
Danny, Inge, Maru en Yibe

Gepost door: Inge | 05-10-07

Hallo Inge en Geert Fijn dat jullie beslist hebben om met ROH. Ik heb al veel positieve getuigenissen gehoord. Nu nog een jaartje of 2 wachten veronderstel ik. Veel succes.

Gepost door: christine | 06-10-07

Go for it! :-) Hallooo!
Heel erg bedankt voor jullie leuke bericht op onze blog! Heel spannend bij jullie: eindelijk het moment van de intake! We blijven jullie verhaal hier zeker volgen en hopen met jullie mee op het vlot doorlopen van de wachtlijst naar jullie Ethiopische wondertje!!
Liefs,
Tabitha & Esli

Gepost door: Tabitha & Esli | 06-10-07

krullekes Hoi Geert & Inge,
laat dat krullebolleke maar komen :-) Het is beslist een fijn gevoel dat jullie nu weten waarheen het adoptieavontuur jullie zal voeren. Het zal nu alleen NOG leuker worden. Veel plezier en tot ziens!

Gepost door: Yuxia, Jan & Terry | 06-10-07

Proficiat De knoop is doorgehakt,nu op naar de reis door adoptieland,we hopen op een fijne samenwerking met ROH en begint maar al te dromen over zoontje of dochtertje.
lieve groetjes

Gepost door: oma els | 06-10-07

Proficiat met jullie keuze!
En inderdaad, de intake laat niet lang op zich wachten:-).

Nicole & co

Gepost door: François & Nicole | 06-10-07

De commentaren zijn gesloten.