07-10-07

Bezoek aan de Ethiopische gastronomie

Om ons "defintief vonnis" en de "intake" van komende donderdag te vieren, zijn we gisteren richting Leuven getrokken. In de Brusselsestraat, niet ver van het leuvense stadhuis vindt je het Ethiopisch restaurant " House of Lalibela".

Om 18u30' hadden we er afgesproken samen met Geert & Carine, ze zijn samen met ons gestart aan het voorbereidingsprogramma. We hebben er een gezellige avond van gemaakt.

We startten met een lekker aperitiefje. Als voorgeecht kozen de dames voor een nogal pikante salade, de heren lieten zich verwennen door "Ayiab Begomen" en "Kinche". Wil je weten wat daar allemaal inzit, tja dan moet je  de site van het restaurant eens gaan raadplegen hoor......

injera_close
Als hoofdschotel kozen we alle vier iets verschillend, die namen hebben we echter niet meer kunnen onthouden. Het leuke was dat alles op een grote schotel werd geserveerd, samen met het typische Ethiopische Injera brood. En zo ging de schotel al draaiend rond en kon iedereen van alles eens proeven. Leuk en lekker. Zeker vatbaar voor herhaling.

De maaltijd werd afgesloten met een fruitsalade en een Ethiopische koffie. Nadien gingen we nog iets drinken in de stad en sloten we zo een gezellige en leuke avond af.

Bedankt Geert en Carine, voor die fijne en gezellige avond. Wordt vervolgd
hé!!

08:08 Gepost door Geert en Inge | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

En gelijk hebben jullie! De intake is de start van de volgende, maar vooral laatste (!) rechte lijn naar jullie kleine wondertje!
Proficiat en geniet van dit gevoel!
Groetjes,
Tabitha & Esli

Gepost door: Tabitha & Esli | 07-10-07

Oef Jullie eindeloos geduld wordt eindelijk beloond. Proficiat.

Gepost door: Michael | 08-10-07

Het aftellen is begonnen, we duimen dat het vlot gaat en jullie weldra het kindje van jullie dromen mogen omarmen.

Lieve groeten
Ingrid & Gino

Gepost door: Ingrid & Gino | 10-10-07

Intake kriebels Geniet van jullie intake vandaag bij ROH! Vandaag zijn ook jullie officieel adoptiezwanger!!! Laat de weeën maar snel komen ...
peggy,stijn & mila

Gepost door: Peggy | 11-10-07

De commentaren zijn gesloten.