23-10-07

Ethiopian Airlines


 Deze morgen landde het vliegtuig van "Ethiopian Airlines" op zijn geplande uur. Om 08u40' landden de kindjes met hun fiere ouders op Zaventem. Alle ouders en kinderen willen we "van harte welkom" heten.

Wij stonden deze ochtend in de aankomsthal van Zaventem te kijken. En ja, dat doet je toch wat, de traantjes vloeiden over de wangen van geluk.... het zien van de stralende ouders en kinderen, de juffen en enkele schoolkinderen stonden klaar met een zelfgemaakte spandoek....de fiere familie en vrienden legden alles vast op foto en film voor wat voor iedereen toch wel een uniek moment zal zijn...... Voor ons is het nog wel eventjes wachten, vooraleer wij uit die aankomstdeur zullen stappen. Maar vandaag eventjes op de achtergrond kunnen meegenieten van dit mooie moment vonden wij alvast een geweldige ervaring. WELKOM THUIS IEDEREEN.
Ondertussen wacht iedereen bij RoH af op de volgende toewijzingen. De spanning stijgt en vele koffers staan al gepakt. Wij kunnen alleen weer wat plaatsjes opschuiven in de wachtrij en hopen dat 2008 en 2009 snel voorbij gaan zodat wij snel kunnen vertrekken richting Addis Abeba.

 Vanaf januari starten we ondertussen met enkele kleine verbouwingskes aan ons huis en met de voorbereiding van een mooie kinderkamer. Als iemand tips heeft om onze +/- 2 jaar durende wachttijd op een leuke manier, maar in functie van....... te overbruggen mogen jullie ons gerust wat info geven. In november staat er een homeparty van "mickerline" op het programma en bezoeken we enkele ouders en hun kindjes......

header-ethioian-750

 

 
 

16:54 Gepost door Geert en Inge | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Ja, het moet me wat zijn daar in Zaventem! We hopen het ook eens te kunnen meemaken van aan de zijlijn. Wie weet komen we wel es 'spieken' als het bij jullie zover is! Onze agenda zit een beetje overvol momenteel. Maar vanaf februari 08 kunnen we gerust mekaar bezighouden tijdens het aftellen! :p
Tabitha & Esli

Gepost door: Tabitha & Esli | 23-10-07

Emotioneel moment hé, als die deur in Zaventem opengaat en daar supergelukkige ouders met hun kersverse spruit buitenkomen. Maar ik kan je verzekeren dat het nog veel emotioneler is als je zelf uit die deur komt ... Hopelijk komt de tijd snel dat jullie ook dat mogen ondervinden !!!
ps : tot op het mickerline-avondje hé.
Groetjes,
Marleen

Gepost door: Marleen & Bezua | 23-10-07

We hebben er ook al enkele keren gestaan en hopen dat we binnekort er ook staan maar dan vanuit de andere richting. Het doet inderdaad veel emoties opkomen als je de gelukkige ouders ziet stralen met hun kindjes. Tips om de tijd wat te doen krimpen hebben we helaas niet, maar we duimen dat volgend jaar in versneld tempo mag gaan voor jullie!!!
lieve groeten
Ingrid & Gino

Gepost door: Ingrid & Gino | 25-10-07

emotie's zoiets is telken malen ontroerend. Heb het al 2 maal meegemaakt in de familie..eerst toen ons Sara aankwam.Toen was ik zelf nog heel jong en zeker nog niet bezig met kindjes,maar toch...
De tweede keer was toen Alexandra(pleegkind vd familie, van Equador ook) vorig jaar eindelijk haar dochtertje Emilia naar hier kwam.....jongens toch!!!!
Wat er dan allemaal door je hoofd gaat....zucht!!
Ik vraag me telkens af hoe ik zal reageren als wij eindelijk door de gate wandelen en het welkomscomitée ons staat op te wachten?
Tot op de mickerline home party, zie er al naar uit!!!
kusjes
Vicky

Gepost door: vicky | 25-10-07

kan me voorstellen, die emoties ,kzou daar ook staan met de tranen in de ogen
maar de andere kant moet toch wel heel speciaal zijn
laat ons hopen dat jullie , wij en vele andere koppels dit ook vlug mogen meemaken
grtjs

Gepost door: ilse en wim | 26-10-07

ik lees regelmatig jullie site. ik hoop dat jullie wachttijd een beetje vlot kan verlopen.
toi toi toi, we leven met jullie mee.

Gepost door: sanne | 28-10-07

De commentaren zijn gesloten.