10-11-07

Vrijdagavond = Mickerlineavond

Onze trip ging deze keer naar het "soete waesland" waar we werden ontvangen door gastvrouw Ann. Een heel hartelijke ontvangst, bedankt Ann!

We voelden ons eerst wel wat onwennig, maar eens het ijs was gebroken na kennis te hebben gemaakt met de andere bloggende adoptiemama's voelden we ons al helemaal behoren tot deze fantastische groep.

Marleen, Angelique, Vicky en Stefaan, en alle nog niet bloggende adoptieouders wij vonden het een leuke avond en van ons mogen er nog zulke initiatieven genomen worden. We zijn steeds bereid om mee te werken aan zulke toffe avonden. Als we wat dichterbij "ons moment" gaan komen organiseren wij graag zo eens een avond.......

Hoe moeten we nu al die affro-haartjes en huidjes gaan verzorgen? Wij weten in ieder geval het antwoord sinds gisterenavond. De MICKERLINE-presentatie deed ons kennis maken met tal van producten die hier een oplossing bieden. Na de presentatie was het vooral ruiken geblazen aan bijna al die pottekes. Het ene geurtje, al wat beter dan het andere..... En ja, de verleiding was groot, en een startpakketje hebben we ons dan meteen aangeschaft. De eerste productjes voor de afreis naar Ethiopië liggen zo al klaar.

De avond werd afgesloten met een babbel onder elkaar. Het onderwerp racisme kwam even aan bod. Enkele ervaringen en hoe ermee om tegaan werden even aangehaald.......

En zo werd het avondje afgesloten. Angelique & Ann starten ook met home-party's voor kinderkleding. Info vindt je zeker op Angelique's site terug. Voor ons nog ietske te vroeg. We moeten eerst nog het kamertje klaarmaken en dan ja.......

mickerline

07:51 Gepost door Geert en Inge | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Het lijkt me zààààlig om die productjes uit te kiezen. Nu is het nog te vroeg, maar ooit komen we ook es naar zo'n avond! Nu duimen dat jullie je pakketje binnenkort kunnen gebruiken he!!
Groetjes!
Tabitha en Esli

Gepost door: Tabitha en Esli | 10-11-07

leuke avond ! Hey Geert en Inge,
Het was inderdaad gezellig hé. Als je het vlechten eens wil oefenen mag je altijd eens langskomen hoor. Voor alleen een gezellige babbel ook trouwens. Leuk jullie ontmoet te hebben. Tot gauw.
Groetjes,
Marleen & Bezua

Gepost door: Marleen & Bezua | 10-11-07

Hey Jullie zijn ook heel leuk gezelschap... hopelijk binnenkort ook met een hummeltje bij jullie. En als jullie haartjes willen vlechten, je mag altijd komen oefenen....
Veel werkvreugde bij het inrichten van de kinderkamer, laat de verf en behang maar komen.
En bedankt voor de reclame.

Groetjes en tot een volgende
Angelique en Co

Gepost door: angelique | 10-11-07

leuke avond inderdaad een heel leuke en aangenaame avond.
Wij hebben ook al enkele produktjes gekocht en die mag Hasen volgende week voor ons uitproberen (makkelijk hoor zo'n multi cult familie)
Aan sinterklaas heb ik een smikpop met lang haar gevraagd...kan ik eens goed oefenen
tot heel binnen kort
kusjes
Vicky & Stefan

Gepost door: vicky | 10-11-07

Volgende keer wil ik er zeker bij zijn.

Groetjes,
Nicole

Gepost door: François, Nicole, kinderen & Behonegn | 12-11-07

De commentaren zijn gesloten.