02-02-08

Nieuwe wachtlijst!

Eindelijk zouden we moeten zeggen, er is weer wat beweging in adoptieland! Op de zonet nieuw verschenen lijst zijn we opgeklommen naar Nr 85. Dit wil zeggen dat we sinds onze intake van 11/10/2007, 27 plaatsen zijn gestegen. Dat is dus een gemiddelde van 6 à 7 plaatsjes per maanden. Conclusie: Het wordt nog wel eventjes wachten en nagelbijten voor ons.

't Is wel leuk te vernemen dat er in januari 2 kleine jongentjes zijn toegewezen, in onze voorkeur zijn we zo gestegen naar plaatsje 14. Met een gemiddelde van 15 toewijzingen per jaar is de hoop op een toewijzing dit jaar toch wel weer een beetje gestegen. Onze koffers staan in ieder geval al klaar......

Ondertussen proberen we het "Amhaars" een beetje onder de knie te krijgen. Na twee lessen is toch wel al even studeren geblazen, we hebben zelfs een huiswerk gekregen van  "Super Ewat, onze ideale leermeester", echt een aanrader hoor!

1202626474Nmyphoto

Foto: tijdens de les, Sarah & Kristophe al eventjes aan het discuteren in het "Amhaars".

Wij gaan in ieder geval vandaag de verf en het nodig behangpapier gaan bestellen voor de kamer van ons kindje. De voorbije weken hebben we zowat al winkels afgezocht naar het naar onze smaak ideale kleurtje. En we hebben het gevonden, straks bestellen en volgende week starten met de werken....... Fotokes volgen wel.....

07:56 Gepost door Geert en Inge | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

En dat jullie de komende maanden nog véél mogen opschuiven;).
Veel succes met de werken.

Groetjes,
Nicole & co

Gepost door: François & Nicole | 03-02-08

Weer vooruit! Heykes Inge en Geert,
Weerom een aantal plekjes vooruit! SUPER! Op de 15de plaats, da's niet meer veraf hé! Ik hoop en duim ontzettend met jullie mee met een toewijzing in 2008 nog!
Tot aanstaande woensdag! VAG avondje! ;-)
Jirina

Gepost door: Jirina | 05-02-08

dit jaar we duimen dat jullie dit jaar een toewijzing mogen meemaken

Gepost door: ilse | 05-02-08

Hey!!

Ziet er gezellig uit die lessen!!!
We blijven duimen op een toewijzing dit jaar!!!!

xxx
Chantal en co

Gepost door: Chantal | 07-02-08

De commentaren zijn gesloten.