30-03-08

Kazakjesdag!

Zaterdag hadden we het bezoek van onze vrienden Kurt & Jirina. Ze hadden voor ons een "primeur" bij! Hun adoptiebureau had hen enkele uurtjes voordien gebeld, met de mededeling dat ze in april aan hun reisvoorbereiding mogen beginnen......het begint dus wel te korten hé..... pak die valiezen al maar klaar, bestemming Kazachstan.

We hebben er onder ons 4 een leuke en gezellige avond van gemaakt. 't Is altijd leuk om met vrienden, adoptieverwanten eens te kunnen bijpraten. Kurt & Jirina bedankt voor jullie bezoekje, voor de mooie bloemen en de lekkere fles wijn.

 Wij zelf wachten vol ongeduld op de nieuwe toewijzingen van de maand april/mei......We hopen op nog heel wat toewijzingen van jongetjes, zo schuiven we weer wat dichterbij. Eerder deze week hadden we contact met RoH, een toewijzing voor dit jaar zit er voor ons zeker in, afreizen daarentegen......Hoewel in adoptieland weet je maar nooit.

De komende weken wordt het voor ons in ieder geval "adoptiedruk". Volgend weekend gaan we met vrienden richting de Ethiopische gastronomie, en hebben we een etentje in het Ethiopisch restaurant KOKOB. Later op de maand gaan we dan nog naar het welkomstfeestje van Bruktawit....

Ondertussen zijn we ook weer hevig aan het sporten gegaan. Geert traint om deel te nemen aan de "10 Miles van Antwerpen" en de "20 Km door Brussel", Inge is aan de "Start to Run" begonnen en haar danspasjes op de "Body - Jam" lopen nog steeds heel vlotjes.....

12:38 Gepost door Geert en Inge in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

20-03-08

Toewijzingen....

De toewijzingen van de maand Maart, doen bij ons nu echt wel het beste hopen. 5 Kleine jongentjes die in één keer worden toegewezen daar hadden we niet echt op gerekend.

We zijn opgeklommen naar Nr 79 op de algemene lijst. Als we echter enkel onze voorkeur tellen..... we hebben geen voorkeur van geslacht, dus wordt het bijna zeker een jongen....tussen 0 en 1 jaar. Zo staan we plots op plaatske 9, een toewijzing voor dit jaar is nu toch wel een heel realistisch doel geworden. Wie weet zitten we wel al samen onder de kerstboom. Wat ons betreft, laat de toewijzingen voor het verlof nu maar binnenstromen.....

Morgen krijgen we alvast al een eerste rondleiding in het kinderdagverblijf "St Exupery" gelegen in de kazerne van Evere waar Geert is tewerkgesteld. Fotokes van het kinderdagverbijf vindt je hier.

 

09:41 Gepost door Geert en Inge in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

16-03-08

Verrassing!!??

Gisteren was er bij ons thuis een leuk feestje. Geert had in het geheim een feestje georganiseerd voor de verjaardag van Inge. De neven en nichtjes waren uitgenodigd. Toen Inge thuis kwam van haar Shopping was de verrassing dan ook compleet. Een huisje versierd en onverwacht bezoek, we hebben er een gezellig feestje van gemaakt met alles erop en eraan.

happy birthday


Inge is eigenlijk vandaag jarig (16 maart), maar haar nichtje Veerle was gisteren (15 maart) jarig!! We hadden al een cadeautje klaarliggen om haar af te geven. En bij dit cadeautje was een kaartje met een vraagje bij. "Beste Veerle op deze speciale verjaardag, willen we je vragen of jij meter wil worden van ons kindje." En ja hoor, het antwoord was volmondig JA. We zagen plots een stralende glimlach en ze pinkte zelfs een traantje weg van geluk. Bedankt Veerle, we zijn er zeker van dat jij de beste meter zal zijn die we ons kunnen voorstellen. Je moet natuurlijk nog wat geduld hebben alvorens je ons kleintje in je armen eens zal kunnen nemen......

3

Foto: METER VEERLE

11:56 Gepost door Geert en Inge | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |