12-04-08

Welkomstfeestje!

Deze namiddag waren we te gast op het welkomsfeestje van Bruktawit. Mama Vicky en papa Stefan hadden ons uitgenodigd in de gezellige Hemiksemse kroeg "De Witte". Vicky en Stefan, konden hun geluk echt niet verbergen. De kleine Bruktawit was al heel behendig en nieuwsgierig bij het openen van al haar cadeautjes.

We hadden een hele gezellige namiddag met een leuke babbel met heel wat fiere mama's en papa's die ons heel veel vertelden hoe alles in het gezinnetje verloopt na thuiskomst en nadien..... 't Was leuk om Angelique en haar kids Abigail en Mistir eens terug te zien, de leuke babbel met Nicole en haar fiere bink Behonegn. We maakten tevens kennis met Ingrid en Gino en hun 8 jarig dochtertje. Als we al die kids zo zien rondhuppelen, ze zien er toch allemaal zo schattig en gelukkig uit. Onze toewijzing kan echt niet snel genoeg komen nu.......

Langs deze weg willen we Vicky en Stefan nog eens van harte proficiat wensen en hen bedanken voor de uitnodiging en de leuke namiddag die we hadden. Angelique, Nicole, Ingrid & Gino bedankt voor de leuke babbel en hopelijk tot bij een volgende gelegenheid.

koffie

18:54 Gepost door Geert en Inge in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

leuk merci om te komen en nen dikke merci van ons Brukti voor de kado hoor.
Moeten we meer doen!!!!

Gepost door: vicky | 13-04-08

:-) Hello,

Wij waren er ook gisterenavond.
Ik heb zitten zoeken, maar jullie niet teruggevonden (misschien heb ik jullie gewoon niet herkend, en jullie ons ook niet...) :-)
We zijn wel een paar andere bekenden (blogeigenaars / medecursisten/ ...) tegengekomen.
Wij vonden het in ieder geval ook héééél erg interessant!
Een geslaagde avond!

Groetjes,
Tabitha en Esli

http://our-ethiopian-flower.blogspot.com/

Gepost door: Tabitha | 19-04-08

De commentaren zijn gesloten.