31-08-08

Jogging voor Ethiopië.....

Hoi iedereen,

Voorlopig weinig of geen adoptienieuws. De eerstvolgende toewijzingen worden dan ook maar pas in oktober verwacht. Wie gaat er zich aan een gokje? Wanneer gaan wij dat verlossende telefoontje nu krijgen? Wordt het oktober, november, december 2008 of moeten wij nog geduld hebben tot 2009?

Gisteren bij een stralende zonnetje hadden we onze dorpgenoten en vrienden Hans & Kristel samen met hun zoontje Markos uitgenodigd voor een BBQ. Uiteraard hadden we een schitterende en gezellige avond. Amaai Markos was gegroeid sinds we hem de vorige keer hadden gezien. Echt een tof kereltje.......

Geert liep vandaag mee met de capriooljogging te Opwijk. Een initiatief van Eddy & Katrien De Nil waarbij de volledige opbrengst gaat naar hun project in Ethiopië.

verkleind2

18:08 Gepost door Geert en Inge in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

15-08-08

Ons "Stil" verlangen.

Zo kan je de voorbije periode wel noemen. In adoptieland is het nu wel enorm stil, doch is ons verlangen groot. Stil? Bij FIAC werden gisteren wel nog 4 kindjes toegewezen. Proficiat aan de gelukkige ouders!!

Via RoH worden er pas toewijzingen verwacht vanaf oktober. We proberen er tijdens deze stille periode ook wat minder aan te denken. We zouden er anders "gek" van worden. We wachten vol ongeduld wel op de aanpassing van de wachtlijst. De gelukkigen die in juni een toewijzing kregen zullen tegen begin september ook allemaal terug zijn met hun kids. We zullen dan wel een eindje zijn opgeschoven op de lijst.

Voor aanvang van de vakantieperiode stonden we op plaatsje 61 op de algemene lijst, en op 6 wat betreft onze voorkeur. Zouden er nog 6 kleine jongentjes worden toegewezen dit jaar? laat ons hopen van wel hé.

Op 31 augustus gaan we deelnemen aan een jogging ten voordele van de caprioolkinderen uit Ethiopië. Jullie komen toch ook hé?

Zo hebben we de stilte eventje doorbroken, we wachten echt moedig af. Ons stille verlangen wordt weldra beloont......

landkaart

11:54 Gepost door Geert en Inge in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |