18-01-09

Ethiopisch Kerstfeest.

Gisteren was het naar jaarlijkse gewoonte het feest onder de (kandidaat) adoptieouders met een hart voor Ethiopië. Voor de zevende maal al organiseerde de V.Z.W. FINADO het "Ethiopisch Kerstfeest" in de festivalhal te Berlare. Toen we er vorig jaar voor de eerste keer bij waren, was iedereen er van overtuigd dat we er dit jaar met z'n drietjes zouden zijn. Helaas, we staan nog steeds in de wachtrij.....Hopelijk duurt het nu niet al te lang meer....

We hadden gisteren afgesproken met Geert & Carine met hun zoontje Mille die zowat de harten van iedereen sneller doet slaan, Stijn & Peggy met hun dochter Mila die net net als ons wachten om dat vliegtuig richting Addis Abeba te kunnen nemen.

Het was een hele leuke namiddag, tevens was het een weerzien met heel wat bekenden.....te veel voor op te noemen. 't Was ook de ontmoeting met de oma onder de adoptieoma's, Oma Els, ze schreef al zo veel leuke berichtjes op onze blog. 't Was dan ook leuk haar eens te kunnen ontmoeten....

De lady's van ons adoptiebureau waren er uiteraard ook. Het kwam niet tot een gesprek, we zijn er wel even langs gelopen, zo zullen ze ons hopelijk toch bij de volgende toewijzingen niet vergeten..... We hadden ook een babbel met Filip en Walter van FINADO, ze gaan er dan ook alles voor doen dat wanneer we richting Addis trekken ons sponsordochtertje Hiwot kunnen gaan bezoeken.

En laat de toewijzingen nu maar komen........

20:04 Gepost door Geert en Inge in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

kerstfeest Het was weer heel leuk op het kerstfeest, en ik ben blij dat ik jullie daar ontmoet heb,maar hoop uiteraard de volgende keer jullie te zien met een schatje uit ethiopié.Vind het een eer jullie te mogen volgen op jullie blog.
lieve groetjes
oma els

Gepost door: oma els | 19-01-09

Hallo, fijn jullie nog eens gezien te hebben! We blijven er keihard om duimen. Volgend jaar zitten jullie ook op dat feest met een klein hartediefje!!!

Lieve groeten

Gepost door: Ingrid, Gino, Andres* en Maithé | 21-01-09

De commentaren zijn gesloten.