14-05-09

Ontmoetingsavond met Mr Bruk.

Maandagavond werden we uitgenodigd voor een gesperksavond. Gastspreker was Mr Bruk, die samen met zijn echtgenote Mimi een bezoek bracht aan België. Mr Bruk is alom gekend bij hen die via Ray of Hope adopteren. Hij is onze contactpersoon in Ethiopië.

Hij kwam ons meer uitleg geven over : De verschillende (nieuwe) weeshuizen, en het nieuwe Ray of Hope - Home. De procedure ter plaatse...

Momenteel kunnen er toewijzingen gebeuren vanuit 3 weeshuizen: MOC, Kids Care en Gelgela. In dit laatste weeshuis verblijven kinderen van veschillende leeftijd, maar de meeste tussen 2 & 6 jaar. Er zijn tevens onderhandelingen gestart met een vierde weeshuis. Van zodra er toewijzingen zijn, worden de kinderen overgebracht naar het Ray of Hope - Home, behalve de kinderen afkomstig uit het MOC.

Van nieuwe toewijzingen is er voorlopig nog geen sprake. Vanaf dit jaar zullen er wel nog toewijzingen gebeuren tijdens de zomerperiode. Wanneer we een toewijzing zouden hebben tijdens het  Ethiopisch gerechtelijk verlof (Augustus - September) is de court date ten vroegste in oktober......dan zijn we vermoedelijk thuis met z'n 3 tijdens de eindejaarsperiode.

Voor ons zelf hopen we op een zo snel mogelijke toewijzing, we staan al een tijdje op Nr 1.......

 

Mr Bruk

Foto: Mr Bruk & Mimi met hun drie kinderen.

 

19:27 Gepost door Geert en Inge in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |