18-06-09

Bij de dokter

Geen paniek hoor ... er is niemand ziek. We zijn deze namiddag gewoon naar het AZ Klina geweest, bij dr Harald De Cauwer, om het medisch dossier van ons kleintje te laten controleren. Met de summiere gegevens die daar instaan, bevestigt de dokter dat met Dawit alles goed is en normaal volgens de Ethiopische normen. Volgens westerse normen zit hij alleen wat onder zijn gewicht. 't Zal dus ne lange, magere zijn zeker ?!

logo

Omdat onze kleine schat volgens het medisch rapport nog geen vaccinaties heeft gehad (of men heeft het nog niet gecontroleerd), raadt dr De Cauwer ons aan om dit bij aankomst in België zo snel mogelijk te laten doen. Dit had Fien van RoH ons ook al gemeld. Verder heeft de dokter ons meer uitleg gegeven over wat we bij aankomst in België best laten onderzoeken en dat is best heel wat... ocharme er staat da venteke nog heel wat te wachten.

Na ons bezoekje bij de dokter zijn we dan nog wat gaan shoppen. Inge kon zich niet inhouden om al een paar leuke t-shirts en broeken te kopen voor ons zoontje. Het kriebelt toch hoor als je die kleine schattige spulletjes zo ziet. We hopen om zo snel mogelijk te kunnen afreizen maar daarop hebben we momenteel nog geen zicht. Eerst nog die courtdate afwachten.

Ondertussen zijn we er ook uitgeraakt. We gaan ons zoontje een andere voornaam geven. Dawit zal behouden worden al tweede naam. Er zijn al een paar familieleden en vrienden die gissen naar welke naam het zal worden....... Sorry maar dat zullen we pas zondag verklappen. Dan wordt onze kleine rakker 6 maand !

20:52 Gepost door Geert en Inge | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

Dan komen we zondag zeker nog eens piepen als jullie de eerste naam van Dawit bekend maken.

Tot zondag
Chris

Gepost door: Chris | 18-06-09

PROFICIAT Een beetje laat maar toch nog een dikke proficiat met ..... Dawit ! Ik volg jullie verhaal al lang. Wij moeten volgende week maar een welkomsbbq van 3 kindjes van Ethiopië. Ik tel met jullie mee af naar de BIG DAY

Gepost door: wim | 19-06-09

shop till you drop! Inge, laat u maar eens goed gaan met shoppen!! Zijn jullie al een beetje bekomen? Wij zij hier benieuwd welke naam het gaat worden. Dawit is nochtans ook supermooi.
Dikke knuffel
Marleen

Gepost door: Marleen & Bezua | 19-06-09

Dat moet zalig zijn om nu niet alleen meer te moeten kijken naar die kleine spulletjes, maar ze echt te kunnen kopen!!Doe maar eens goed gek.
Groetjes,
Caroline

Gepost door: Caroline en Leslie | 19-06-09

nieuws Hoi Geert en Inge, leuk zo kunnen shoppen hé!!
Allé, ik ben erg benieuwd naar Dawit zijn naam! Spannend!!

Gepost door: Goele | 19-06-09

Moeten wij echt nog wachten tot zondag ????
Euh Inge... hou je vooral niet in !! Je hebt al lang genoeg moeten wachten !!

dikke knuffel van de curieuzeneuzekes uit Kapelle o/d Bos

Gepost door: Carine, Geert en Mille | 19-06-09

Goh, nu maak je ons echt wel benieuwd hoor !
Laat je maar eens goe gaan met shoppen, tenslotte moet 'Dawit' toch wat kleertjes hebben hé, zo heet is het hier nu ook weer niet.

Groetjes, Terry

Gepost door: Terry | 19-06-09

dawit Wat goed dat het kind (Dawit)tot zondag, gezond is,alleen wat ondergewicht maar dat zal hij snel bijkrijgen als hij thuis is bij mama en papa.En het moet geen dikke zijn'hé Geert'om met zen Papa te kunnen lopen !!
Ingrid geniet nog maar van het choppen!
liefs oma els xxx

Gepost door: oma els | 20-06-09

Dag Inge en Geert
ik lees hier net dat jullie een zoontje hebben, hartelijk gefeliciteerd en hopelijk mogen jullie vlug naar Ethiopië. Groetjes

Gepost door: christine | 20-06-09

Nog eens proficiat!!! Hoi Geert en Inge, proficiat met jullie toewijzing!! Wij zijn ook van plan om met ons dossier naar Dr. De Cauwr te stappen, en bij jullie is het blijkbaar toch ook meegevallen. We duimen me voor een snelle court date en een even snelle afreis!! Veel plezier alvast. Groetjes Greet en Tom

Gepost door: Greet | 21-06-09

De commentaren zijn gesloten.