20-08-09

Wachten op de juiste afreisdatum en dat eerste fotoke!

Vorige week hadden we een leuke bijeenkomst op onze "reisvoorbereiding" met al onze mogelijke reisgenoten. Inge van RoH had ons gezegd dat ze haar uiterste best zou doen, om ons nog voor haar verlof de geboorteakte, foto en juiste afreisdatum mee te delen.

helaas, we zullen zeker nog een tweetal weken moeten wachten hierop. Vandaag kregen we dit "minder goed" berichtje in onze mailbox.

Dag Iedereen,

Bruk heeft me vandaag laten weten dat één van zijn medewerkers een aantal vonnissen had kunnen ophalen bij de griffie van de rechtbank. Hij heeft me nog niet kunnen laten van welke dossiers hij het vonnis in handen heeft. Ik had gehoopt vandaag nog de namen van de dossiers te krijgen, maar ik vrees dat dit moeilijk wordt aangezien Bruk vanaf morgen  1,5 week op verlof is.

Zijn medewerkers volgen de lopende dossier op en zorgen ervoor dat alle documenten bij de bevoegde diensten belanden. Jullie hoeven er dus niet mee in te zitten dat er vertraging zou opgelopen worden. Jullie moeten er wel rekening mee houden dat zijn medewerkers weinig Engels spreken en ons dus niet zullen kunnen op de hoogte brengen van de stand van zaken in jullie dossier. Maar ze zijn er zeker en vast wel mee bezig. Vanaf 2 september is hij terug. Zelf heb ik ook een week verlof gepland die ingaat vanaf morgen.  Bij dringende vragen kunnen jullie met Fien of Erika contact opnemen. Zelf ben ik terug vanaf maandag 31 augustus.

Als er nieuws binnenkomt tijdens mijn verlof, dan zullen Fien en Erika dit zeker aan jullie doorgeven.

Groetjes

Inge Stinissen

Adoptieconsulente Ray of Hope

Ondertussen tellen we hier de dagen af! 't Zal wel allemaal niet zo lang meer duren, maar het ontbreken van concrete gegevens, een juiste afreisdatum en vooral dat ene fotoke weegt toch wel zwaar hoor!

20:40 Gepost door Geert en Inge in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

de tijd mag 'vliegen' Ik hoop voor jullie dat de tijd vliegt, en dat jullie vlug weten wanneer jullie je zoontje eindelijk mogen gaan ophalen! En dan eerst nog dat foto'ke he...
Groetjes Dirk en Agnes Rikke Robbe en Sterre

Gepost door: agnes | 20-08-09

idem hier Heykes,
Hier hebben we dezelfde mail gehad. Misschien reizen we nog samen af. Ben eens benieuwd.
Nog veel aftelplezier!
Groetjes,
Marleen

Gepost door: Marleen & Bezua | 21-08-09

Hopelijk mogen jullie vlug weten wanneer jullie het kindje mogen gaan ophalen,
Ik hoop dat dit niet lang meer duurt...
Groetjes layla

Gepost door: Layla | 21-08-09

Nog effe volhouden... Heykes Inge en Geert,
Die laatste loodjes wegen het zwaarst, zeggen ze! Alwel, dat is nog waar ook. Zo dicht zijn bij die bijzondere afreis, maar die onzekerheid en uiteraard dat eerste fotootje van jullie kleine Arne dat is nu even het allerbelangrijkste. We leven hier heel hard met jullie mee, 'k zou jullie bijna dagelijks willen bellen, maar ik probeer me in te houden tot jullie meer weten. We denken aan jullie.
Ruben, Kurt en Jirina

Gepost door: Jirina en Kurt | 23-08-09

Wat een spannende tijden voor jullie zeg...ja als je op iets moet wachten...

Gepost door: natalie | 30-08-09

morgen Morgen een spannende dag hé! Hopelijk eindelijk meer nieuws. En misschien een fotootje? Wie weet....

Gepost door: Marleen & Bezua | 03-09-09

De commentaren zijn gesloten.