20-08-09

Wachten op de juiste afreisdatum en dat eerste fotoke!

Vorige week hadden we een leuke bijeenkomst op onze "reisvoorbereiding" met al onze mogelijke reisgenoten. Inge van RoH had ons gezegd dat ze haar uiterste best zou doen, om ons nog voor haar verlof de geboorteakte, foto en juiste afreisdatum mee te delen.

helaas, we zullen zeker nog een tweetal weken moeten wachten hierop. Vandaag kregen we dit "minder goed" berichtje in onze mailbox.

Dag Iedereen,

Bruk heeft me vandaag laten weten dat één van zijn medewerkers een aantal vonnissen had kunnen ophalen bij de griffie van de rechtbank. Hij heeft me nog niet kunnen laten van welke dossiers hij het vonnis in handen heeft. Ik had gehoopt vandaag nog de namen van de dossiers te krijgen, maar ik vrees dat dit moeilijk wordt aangezien Bruk vanaf morgen  1,5 week op verlof is.

Zijn medewerkers volgen de lopende dossier op en zorgen ervoor dat alle documenten bij de bevoegde diensten belanden. Jullie hoeven er dus niet mee in te zitten dat er vertraging zou opgelopen worden. Jullie moeten er wel rekening mee houden dat zijn medewerkers weinig Engels spreken en ons dus niet zullen kunnen op de hoogte brengen van de stand van zaken in jullie dossier. Maar ze zijn er zeker en vast wel mee bezig. Vanaf 2 september is hij terug. Zelf heb ik ook een week verlof gepland die ingaat vanaf morgen.  Bij dringende vragen kunnen jullie met Fien of Erika contact opnemen. Zelf ben ik terug vanaf maandag 31 augustus.

Als er nieuws binnenkomt tijdens mijn verlof, dan zullen Fien en Erika dit zeker aan jullie doorgeven.

Groetjes

Inge Stinissen

Adoptieconsulente Ray of Hope

Ondertussen tellen we hier de dagen af! 't Zal wel allemaal niet zo lang meer duren, maar het ontbreken van concrete gegevens, een juiste afreisdatum en vooral dat ene fotoke weegt toch wel zwaar hoor!

20:40 Gepost door Geert en Inge in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

11-08-09

Jippi Jee ! Joehoe ! Jeehaa !

Het was vandaag een spannende dag voor ons tot Inge van RoH de verlossing bracht. De Ethiopische rechtbank heeft vandaag op onze courtdate geen opmerkingen geformuleerd. Het dossier werd goedgekeurd. Dit betekent dat wij vanaf vandaag de officiële trotse ouders zijn van Arne Dawit. Lachen

Komende donderdag, 13 augustus, mogen we al naar de reisvoorbereiding gaan. Wat gaat het ineens toch vlug ! Gelukkig maar ! We kijken nu volop uit naar dat eerste fotootje dat we van onze kleine rakker zullen ontvangen. Ondertussen kunnen we ons stilaan bezig houden met het verzamelen van hulpgoederen.

 

20:33 Gepost door Geert en Inge | Permalink | Commentaren (14) |  Facebook |