18-09-09

Arne's eerste foto!

Beste familie en vrienden,

We zijn nu wel superblij en helemaal van streek met dat eerste fotoke. We laten jullie graag mee leven met ons vreugde. Voor ons mag het morgen maandag zijn, of liefst zelfs al dinsdagochtend dan hadden we dit kleine ventje voor eeuwig en altijd in onze armen.

pic_dawit_0909web

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ps: We vragen jullie wel, deze foto niet te copiëren, noch ergens te gebruiken voor enige publicatie zonder dat wij hiervan op de hoogte zijn.

We vertrekken volgende maandag en keren op woensdag 30/09/2009 terug in België. Als we in Addis Abeba de tijd en de mogelijkheid hebben ons reisverhaal hier neer te schrijven zullen we dat zeker, zoniet moeten jullie even geduld oefenen tot we zijn teruggekeerd.

We willen alvast iedereen van jullie al bedanken voor de steun, de leuke berichtjes die we van jullie de voorbije jaren mochten ontvangen.

 

16:50 Gepost door Geert en Inge in Algemeen | Permalink | Commentaren (25) |  Facebook |

11-09-09

Arne "Dawit"... we komen er aan !!!

Deze namiddag een verlossend telefoontje gekregen van RoH. De tickets zijn uitgeschreven. Dit wil zeggen dat we nu echt wel kunnen vertrekken. De afreis is voorzien op maandag 21 september (met 2). We zullen 8 dagen in Addis verblijven en komen dan met ons drietjes terug naar België. We landen in Zaventem op woensdag 30 september rond 7u50. De vroege vogels die onze kleine schat willen ontmoeten, zijn natuurlijk welkom op de luchthaven want daarna zullen we toch even de tijd nodig hebben om aan elkaar te wennen. Zeker voor onze kleine spruit zal dit een grote verandering meebrengen. Nieuwe geuren, kleuren, mensen... hij zal heel wat nieuwe indrukken te verwerken krijgen.

Lieve Arne, je weet niet hoe gelukkig wij ons nu voelen. Je leeft al sinds 9 juni in onze harten. We tellen nu de dagen af tot we mekaar voor het eerst zullen ontmoeten en je in onze armen kunnen sluiten. Dikke knuffel en tot over enkele dagen. Je papa en mama.

header-ethioian-750

20:08 Gepost door Geert en Inge | Permalink | Commentaren (16) |  Facebook |